Rouwartikelen Tynaarlo

Uitvaartzorg BijZonder

Rouwartikelen Tynaarlo
Neem vandaag contact op

Adres
Berkenlaan 20
Plaats
9482 RL  Tynaarlo
Telefoon
0592 853 435
E-Mail
info@uitvaartzorg-bijzonder.nl
Facebook
425124117928411
Website
www.uitvaartzorg-bijzonder.nl

Informatie

Uitvaartzorg BijZonder, omdat uitvaartverzorging anders kan…. Een bijzonder afscheid gaat over de overledene en is voor de naasten. Uitvaartzorg BijZonder kan u in dit proces begeleiden. Vaak start dit proces van afscheid op de dag van overlijden. Op deze bijzondere en vaak emotionele dag moet veel geregeld en gedaan worden. De uitvaartbegeleiders van Uitvaartzorg BijZonder lopen stap voor stap met u dit proces door en u bepaalt het tempo van alle handelingen. Belangrijke zaken die wij, indien gewenst, van u overnemen op de dag van overlijden zijn bijvoorbeeld de laatste verzorging (afleggen), het doen van aangifte van overlijden bij de Burgerlijke Stand, het vastleggen / reserveren van plaats en tijdstip van de crematie of begrafenis en het – uiteraard in overleg – opstellen, drukken en verzenden van rouwbrieven. Wij moeten niet vergeten te vermelden dat wij - indien nodig - voor u inkopen de kist / plank / wade, de bloemen, rouwvervoer, catering, enzovoorts. Onze inkoopprijs is onze verkoopprijs. Wij hanteren geen winstopslag! In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart komen wij iedere dag bij u langs, om te controleren hoe de opbaring verloopt en het verdere afscheid vorm te geven, maar ook om te kijken hoe het met u en de overige nabestaanden gaat. Wilt u dat wij de verzekeraar en/of de uitvaartvereniging op de hoogte brengen en de financiële afhandeling met deze partijen voor u verrichten, dan verzorgen wij dat voor u. U heeft altijd de vrije keuze, ongeacht de verzekering en/of lidmaatschap, om de uitvaartverzorger van uw keuze te kiezen. Na de uitvaart stopt onze dienstverlening niet. Wij hebben standaard in onze dienstverlening nazorg opgenomen. Onze kernwaarden: Gemak (geen gedoe, wij nemen uit handen wat u wilt dat wij uit handen nemen), Prijs (kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Keywords Begrafenisondernemer, Advies, 24-uurs service, Begane grond, Faciliteiten voor blinden, Gehandicaptenparkeerplaats, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen, Condoleance, Uitvaartverzekering, Uitvaartmuziek, Kist, Crematie, Begrafenis, Rouwauto, Opbaren, Rouwvervoer, Uitvaartverzorging, Rouwkaarten, Voorbespreking, Bloemenarrangement, Rouwboeket, Urn, Grafmonument, Nazorg, Gedenksteen, Opbaarplank, Wade, Advertentie, Budget uitvaart, Bijzonder uitvaart, Luxe uitvaart, Prikkelarme uitvaart, Autisme vriendelijk, Uitvaarten met specialisatie visule beperking, Dementie-vriendelijke uitvaarten, Drukwerk, Rouwkaart, Kindvriendelijke uitvaart, Bezoek aan huis.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Uitvaartzorg BijZonder is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor dienstverlening. Het inloopspreekuur is op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur aan de Gieterstraat 33 (achter) 9451AR te Rolde

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Categorieën

Rouwartikelen
0592853435 0592-853-435 +31592853435 0655777145 06-55777145 +31655777145

Kaart Berkenlaan 20

Loading map...